Waarom marquette?

Onze wortels liggen in Twente. Daar komen we vandaan en daar werken we ook het liefst. We houden van deze streek en van de nuchterheid van de mensen. Dat zijn we zelf namelijk ook. Hier staan we voor gewoon goed werk en een klasse begeleiding van begin tot eind.

Je kunt bij ons terecht voor zo'n beetje alles dat met tuin en groen te maken heeft, dus ook houtbouw en het plaatsen van schuttingen. Op basis van jouw wensen creëren we unieke buitenruimtes en we werken met een team geweldige vakmensen om ieder project tot in
de puntjes op te leveren.

Snelgroeiend

Marquette Groen is een van de snelstgroeiende groenbedrijven uit de regio. Da's niet zomaar, dat komt doordat we onze zaken uitstekend op orde hebben. We willen dat de dingen goed geregeld zijn. Voor onze opdrachtgevers én voor onze werknemers. Bij Marquette staan we voor vakwerk en daarom zorgen we er ook voor dat onze vakmensen kunnen werken met goed gereedschap.

Onze diensten

Het renoveren van een volledige woning, de uitbreiding van een magazijn of het neerzetten van een compleet bedrijfspand: met de ervaring en diversiteit van onze vakmensen kunnen we ieder project aan. 

Tuinontwerp
Houtbouw
Tuinaanleg
Schuttingen
Tuinonderhoud
Cultuurtechnisch werk
Starrix Systeem

Verhalen waar je op kunt bouwen

We spraken met een paar van onze opdrachtgevers om te weten te komen hoe het is om met Marquette Bouw samen te werken. Lees hier de verhalen. 

Bekijk alle verhalen
Heb je al een plan in gedachten?

Of juist nog geen idee hoe je je project aan wil pakken? Laat ons weten waar je mee zit,  dan nemen wij contact met je op.

Marquette Bouw

Bezig met de verbouwing van je huis? Maak het perfecte plaatje compleet. Marquette Groen helpt je met het ontwerpen en aanleggen van je ideale tuin. Neem gerust een kijkje.

Meer over Marquette Bouw

Werken bij Marquette

Bij Marquette zijn we altijd op zoek naar goede hoveniers, voormannen tuinonderhoud of tuinaanleg… noem maar op. Hier vind je een overzicht van onze laatste vacatures, en ook voor open sollicitaties kun je gewoon bij ons terecht.

Bekijk onze vacatures