Over ons

Marquette Groen is een dochteronderneming van Marquette B.V. dat in 2012 werd opgericht door Hans Evers, directeur van Marquette Detachering. Marquette Groen heeft naam verworven in de regio Twente door vakgerichtheid, flexibiliteit en kwaliteit te leveren tegen aantrekkelijke tarieven. We zijn voor bedrijven en particulieren in Oost-Nederland een creatieve inrichter van tuinen, buitenruimtes en grootgroen.

Gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en tuinonderhoud, creëren we buitenruimtes voorzien van de juiste uitstraling, waar ruimte is voor creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan. Dat doen we professioneel, met oog voor detail en altijd met groene vingers!

Naast het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen doen we meer. We zijn een veelzijdig groenbedrijf met een grote diversiteit aan diensten. Zo onderhouden we de groenvoorziening van enkele vakantieparken in Overijssel en zijn we tijdens de wintermaanden 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor sneeuwruimen, strooien en gladheidsbestrijding.

 

bw-img_5339-copy31-963x234