Tuinonderhoud

Na de aanleg van uw tuin moet deze gestuurd worden om daadwerkelijk tot het gewenste eindresultaat te komen. Marquette Groen heeft de vakkennis in huis om uw tuin naar dat gewenste resultaat te brengen. Of dit nu om de tuin van uw bedrijf, zorginstantie, ziekenhuis, sportclub of uw eigen tuin gaat, wij leveren de gewenste kwaliteit. We hebben naast onze vakkennis ook de benodigde materiaal om uw tuin op het hoogste niveau te brengen en behouden. Marquette Groen is de beste keuze voor uw tuinonderhoud omdat wij kwaliteit leveren en streven naar snel en efficiënt werken. Hierdoor heeft u onze buitenmensen zo min mogelijk in de tuin en kunt u maximaal van de tuin genieten. De onderhoudscontracten kunnen naar wens samengesteld worden. Zo kunt u kiezen voor wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks onderhoud. Daarnaast kunt u aangeven dat u zelf het gras maait of dat Marquette Groen juist alleen het gras maait. Alles is naar wens samen te stellen.

Naast het regelmatige onderhoud is het ook mogelijk om Marquette Groen in te schakelen voor die ene grote klus. Misschien het snoeien van hagen of het verwijderen van de coniferen. Marquette heeft de nodige gereedschappen om ook de zware klussen snel uit te voeren en u hoeft alleen maar te genieten op uw vrije zaterdag.

Verkooponderhoud

Momenteel is het lastig om uw woning te verkopen door de slechte huizenmarkt. Marquette Groen bied u een onderhoudscontract aan waarin alleen het nodige onderhoud gedaan wordt zodat de tuin van het te verkopen pand er continu verzorgt bij ligt. Wij bieden een scherpe prijs om de tuin te onderhouden in de tijd dat de woning in de verkoop staat. Hierdoor heeft u een zorg minder en bent u er zeker van dat u altijd een stap voor loopt op de concurrentie. U kunt zelfs aangeven wanneer er bezichtigingen komen zodat Marquette Groen die ochtend er nog voor zorgt dat uw tuin er tip top bij ligt. Hierdoor is het eerste beeld voor de mogelijke kopers gelijk positief en zullen ze dat gevoel mee nemen naar de rest van de bezichtiging.

Het is zelfs mogelijk (afhankelijk van het tijd van het jaar) om kleine aanpassingen door te voeren zodat de tuin een 21e eeuw uiterlijk krijgt. Marquette groen wil u hier graag in adviseren en kan deze aanpassingen op zeer korte termijn doorvoeren. Door deze spoed ingrepen zal er weinig tijd verloren gaan en zal de tuin klaar liggen voor de eerste bezichtigingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!